Maak vrijblijvend een afspraak

Liquid facelift

Bij een liquid facelift wordt enkel gebruik gemaakt van botox en fillers om een jeugdige uitstraling te creëren. Verschillende technieken worden gecombineerd om fijne rimpels te verminderen, groeven en volume te herstellen en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Op die manier krijg je snel en maximaal resultaat. En dit zonder anesthesie. De totale ingreep neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Een verdovende crème zorgt ervoor dat je amper last hebt van de prikjes.

FAQ

Hoelang duurt een liquid facelift behandeling?

De totale ingreep neemt ongeveer 60 minuten in beslag.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is zeer goed verdraagbaar voor onze patiënten. Je komt 15 minuten voor de geplande afspraak zodat onze assistentes eerst een pijnverdovende crème kunnen aanbrengen op de te behandelen zones. De hyaluronzuur fillers die wij gebruiken bevatten lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, waardoor de prikjes voor onze patiënten beduidend minder pijnlijk zijn.

Hoe snel zijn de resultaten merkbaar?

Resultaten zijn onmiddelijk zichtbaar.

Is er kans op bijwerkingen?

Na de injectie kan er wat roodheid, zwelling en blauwe verkleuring rond de injectieplaats optreden. Een weinig make-up volstaat meestal om dit te verdoezelen. Onze assistenten zullen je na de behandeling gratis maquilleren zodat je terug fris en zorgeloos kunt vertrekken.

Moet ik vrijaf nemen op het werk?

Neen, sommige patiënten komen zelfs tijdens hun pauze. Onze assistentes zullen je na de behandeling gratis maquilleren zodat je terug fris en zorgeloos kan vertrekken. Indien je festiviteiten of een fotoshoot hebt gepland binnen de 5 dagen na je behandeling, adviseren we om er even mee te wachten of de behandeling uit te stellen tot erna. We kunnen immers niet garanderen dat als er toch een klein blauw plekje ontstaat, dit binnen de 5 dagen na de behandeling verdwenen zal zijn.

Als er zich een blauw plekje voordoet, dan voorzien we jou van de juiste crèmes om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Meestal verdwijnt een blauwe plek binnen de 7 dagen. Indien je gevoelig bent voor blauwe plekken dan raden we aan om enkele dagen op voorhand te starten met een homeopathisch middeltje. Dit leidt tot een aanzienlijke verbetering. Het is dus raadzaam dit ook te vermelden bij je arts of wanneer je telefonisch een afspraak maakt.

Hoelang duurt de werking van een liquid facelift behandeling?

Dit is afhankelijk van de densiteit, viscositeit en crosslinking van de hyaluronzuur filler.
Zeer zachte fillers worden gebruikt ter hoogte van de lippen, kringen onder de ogen of fijne rimpeltjes. Deze fillers geven doorgaans gemiddeld 12 maanden resultaat. De hyaluronzuur fillers met iets meer stevigheid geven gemiddeld een resultaat van 12 tot 15 maanden. Deze fillers worden gebruikt voor de nasolabiale plooi of marionette lijntjes. De echt stevige fillers worden gebruikt om volume en stuctuur in het gelaat te herstellen. Deze fillers geven gemiddeld 15 tot 18 maanden resultaat.

Zijn er zaken die ik moet laten na de behandeling?

Wij adviseren om diepe massage ter hoogte van de behandelde zones absoluut te vermijden gedurende de eerste 3 dagen na de behandeling. Verder mag je meteen maquillage of verzorgende crèmes aanbrengen op de huid en de behandelde zones.