Dr. Isabelle Nolens is een zeer bekwame plastisch en esthetisch chirurg, met een schat aan ervaring. Haar specialisaties zijn esthetische borstchirurgie, ooglidcorrectie en natuurlijk verouderen, kortom: het in staat stellen van individuen om hun beste zelf te zijn. Ze staat gekend om haar aanpak waarbij de individualiteit van elke patiënt van groot belang is en er steeds gewerkt wordt met de meest veilige en efficiënte methodes en materialen.

In 1989 studeerde Dr. Isabelle Nolens af als arts aan de KU Leuven. Na een vierjarige opleiding als algemeen chirurg, vervolledigde ze haar opleiding, gedurende drie jaar, in de plastische en reconstructieve heelkunde aan de ULB en KUL. Dit met veel waarde voor structuur, precisie en menselijke interactie. Na deze opleiding volgde Dr. Nolens een bijkomende specialisatie in de plastische en reconstructieve borstchirurgie, alsook in de plastische esthetische heelkunde van het gelaat aan de Emory University in Atlanta, USA.

kennis van zaken is een must in deze sector, de ervaring is een absolute meerwaarde

Aan het begin van haar carrière (1996 tot 2000) was Dr. Isabelle Nolens werkzaam als consulente aan het Erasmus ziekenhuis (ULB). Haar loopbaan bloeide daarna verder open met als grootste mijlpaal haar eigen praktijk op de Veemarkt in Kortrijk.

Naast haar activiteit als plastische chirurg gaf Dr. Nolens ook opleidingen en trainingen aan collega-chirurgen en dermatologen in facial rejuvenation en injectietechnieken.

Haar toewijding voor het vak kon ze ook uiten bij het Allergan Medical Institute voor Borstprothesen, waar ze EAME Faculty member was.

Tot slot is Dr. Isabelle Nolens lid van meerdere professionele organisaties:

  • Royal Belgian Society For Plastic Surgery (RBSPS)
  • International Society of Aesthetic and Plastic Surgery (ISAPS)
  • European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery

Dr. Nolens is gehuwd en heeft twee kinderen.

door de expertise krijgt iedere patiënt een unieke behandeling op maat