We willen op de eerste plaats dat je hier op je gemak bent, dat je je thuis voelt

De praktijk van Dr. Nolens staat voor een vertrouwelijke en persoonlijke sfeer. Vertrouwen is cruciaal voor de dokter en haar team. Zij zijn pas gelukkig als u met een goed gevoel naar buiten gaat. Als patiënt komt u hier op de eerste plaats. Dr. Isabelle Nolens neemt steeds de tijd voor een persoonlijk gesprek. Daarbij geeft ze eerlijk en veilig advies dat onderbouwd is door haar jarenlange ervaring. Van de kleinste inspuiting tot de grootste operatie, iedereen krijgt dezelfde toewijding.

Voor consultaties en niet-chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties en botox- en fillerbehandelingen ontvangt Dr. Isabelle Nolens u graag in de Policlinic op de Veemarkt in Kortrijk. De operaties zelf worden steeds uitgevoerd in de professionele ziekenhuisomgeving van het AZ Delta Campus Rembert te Torhout. Dr. Nolens doet beroep op de faciliteiten van dit ziekenhuis omwille van zijn optimale infrastructuur en uitstekende, gepersonaliseerde zorg.

DAAROM GELOVEN WIJ STERK IN EEN PERSOONLIJKE AANPAK. ONS TEAM STAAT DIRECT KLAAR OM AL JE VRAGEN TE BEANTWOORDEN.

Tijdens een eerste gesprek krijgt u alle nodige info over techniek, resultaten en
het praktisch verloop van een ingreep. U krijgt ook de nodige documentatie mee naar huis zodat u alles nog eens rustig kan nalezen.

Ook op het vlak van nazorg is het team van Dr. Isabelle Nolens erg sterk. Deze is immers onontbeerlijk voor een optimaal resultaat. Opnieuw krijgt u de nodige richtlijnen mee naar huis. Dr. Nolens en haar medewerkers staan ook steeds klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Ook op het vlak van nazorg is het team van Dr. Isabelle Nolens erg sterk