Coronamaatregelen voor patiënten Dr. Isabelle Nolens

Geachte Mevrouw, Geachte Heer,

Voor ons is de bescherming van onze patiënten en medewerkers tegen de verspreiding van het coronavirus een absolute topprioriteit. Wij passen onze aanpak aan naar de richtlijnen van de overheid.

Operaties AZ Delta ziekenhuis Campus Rembert Torhout
In het ziekenhuis werden reeds alle niet urgente ingrepen uitgesteld om zo veel mogelijk ziekenhuiscapaciteit beschikbaar te stellen voor coronapatiënten. Hierdoor zijn alle operaties van Dr. Nolens geschrapt voor de komende drie weken met mogelijke verlenging tot 20/04/2020. Alle patiënten worden hier zeker van op de hoogte gebracht en plannen wij zo spoedig mogelijk een nieuwe operatiedatum in.

Consultaties en behandelingen praktijk
Alle consultaties en behandelingen worden geannuleerd t.e.m. 5 april (zonder verdere wijziging van de richtlijnen).

Indien u een follow-up controle na een ingreep gepland had, blijven wij beschikbaar voor al uw vragen in afwachting van uw volgende controle. Natuurlijk blijven wij steeds telefonisch beschikbaar voor dringende medische problemen. Indien gewenst kunt u ook een foto van uw probleem per mail versturen.

Blefaroplasties (ooglidcorrecties)
Deze operaties onder plaatselijke verdoving worden ook geannuleerd t.e.m. 5 april. Wij zullen wij u zo spoedig mogelijk een nieuwe operatiedatum bezorgen van zodra dit mogelijk is.

Vragen
Voor vragen kan u ons altijd contacteren:
-Telefoon 056 315 330: elke voormiddag van 8.30 tot 12u30
-Mail: info@nolensisabelle.be .

Hopelijk kunnen we op uw begrip rekenen.

Met vriendelijke groeten,
Isabelle Nolens en haar hele team