Maak vrijblijvend een afspraak

armlift & dijlift

Zowel bij een armlift als bij een dijlift worden overtollige huid en vetweefsel aangepakt. Patiënten die met dergelijke problemen te kampen hebben, hebben vaak drastisch het roer omgegooid met een gezonde levensstijl. De kilo’s zijn ze al kwijt. Maar met overtollige huid kunnen ze geen komaf maken. Aan de binnenzijde van de bovenarm of in de lies wordt een litteken gemaakt van waaruit de huid verwijderd en opnieuw aangespannen wordt. Tegelijkertijd wordt met een liposuctie het overtollige vet verwijderd. Daarom is een BMI kleiner dan 32 ten stelligste aan te raden voor mooie en gezonde resultaten. Indien nodig, begeleiden wij je op weg naar een gezondere levensstijl.

FAQ

Word ik in slaap gedaan voor deze ingreep?

De ingreep wordt uitgevoerd onder algemene slaapnarcose door een gediplomeerd geneesheer gespecialiseerd in de anesthesie.

Ben je bang voor slaap anesthesie?

Indien je bang bent voor de algemene slaapverdoving, kunnen wij voor jou een afspraak maken met onze anesthesist. Hij zal je haarfijn uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Zo proberen wij je helemaal gerust te stellen, zodat je meer ontspannen de ingreep kan doorlopen zonder overbodige zorgen.

Hoelang duurt de ingreep?

De ingreep neemt gemiddeld 2 tot 3 uur in beslag.

Moet ik na de operatie in het ziekenhuis blijven?

Normaalgezien blijven onze patiënten 1 nacht in het ziekenhuis uit veiligheidsoverwegingen.

Hoelang ben ik uit de running na de ingreep?

Voor deze ingreep moet je rekenen op een gemiddelde werkonbekwaamheid van 2 weken. Sportieve activiteiten mogen pas na 6 weken postoperatief hernomen worden.

Is de ingreep pijnlijk?

Een lifting is geen pijnlijke ingreep. De zones waar liposuctie wordt uitgevoerd, kunnen echter gekneusd aanvoelen. Het door ons specifiek ontwikkelde pijnprotocol maakt dat de pijn doorgaans zeer goed verdragen wordt. Een combinatie van lokale anesthesie tijdens de operatie en perorale pijnstillers na de operatie zorgt voor een snel en vrijwel pijnloos herstel.